Langagergaard

Grenå

Langagergaard

Langagergaard er opført i 1800 tallet, hvor Anton Kirial køber gården i 1911, sammen med sin kone, Karoline Kirial, af Anker Jensen. Jensen skulle eftersignende have været ivrig ejendomshandler og spekulant. Anton drev gården som et landbrug og i 1917 fødte Karoline deres søn, Peder Kirial. 1917 var også året hvor avlsbygningerne brændte, hvorefter de blev genopført og i 1919 blev kostald, svinestald og lade bygget til. Men i 1945 sker det tragiske, at Anton dør på ejendommen, 73 år gammel, og Langagergaard efterlades til Karoline, der nu er enkehustru, og sønnen Peder som bliver bestyrer af gården. I 1983 overtager Bent Bitz gården fra Peder Kirial og i 1984 bliver stuehuset restaureret.

De nuværende beboere på gården har fortalt, at der sker mange uforklarlige ting, såsom døre der springer op, lys der tænder og slukker af sig selv, hvor der desuden også er blevet set mange skygger rundt omkring på gården. Derudover har en kvindelig medarbejder været øjenvidne til at have set en menneskelig skikkelse gå hen over gårdspladsen, men da hun derefter følger efter ham, for at finde ud af hvem han var, forsvinder han sporløst. En anden medarbejder fortæller også, hvordan trådløse brandalarmer har været sat i gang, uden grund, hvorefter at en elektriker har været ude at understrege, at det ikke skulle kunne lade sig gøre.

En familie der tidligere har boet på gården, har omtalt den som ‘Spøgelsesgården’, baseret på oplevelser familien angiveligt skulle have haft.

Kl.
20:00
-
05:00
Indendørs

Tilstede

Karina

Karina

Thomas

Thomas

default_user_avatar

Tidligere medlem

default_user_avatar

Tidligere medlem

Video Materiale

Langagergaard
Play Video

Lyd- & Billedemateriale

Lyd

1. Vi mener der bliver svaret: "Hvem"

Vi mener der bliver svaret: "Hvem"

Original
2. Vi mener der bliver svaret: "Ja"

Vi mener der bliver svaret: "Ja"

Original
3. Vi mener der bliver sagt "Nej"

Vi mener der bliver sagt "Nej"

Original
4. Vi mener her er noget, som vi ikke kan tyde. Kom gerne med dit forslag

Vi mener her er noget, som vi ikke kan tyde. Kom gerne med dit forslag

Original

Billeder

Kommentarer

Du er velkommen til at kigge vores materiale igennem og drage din egen konklusion.
Vi hører meget gerne fra dig, hvis du finder noget, som vi har overset.

0 Kommentarer
Inline feedback
Vis alle kommentarer