Om OS

GhostHunting Logo small 1

Vi er en gruppe, som tager rundt i hele landet for at undersøge steder for paranormal aktivitet, altså spøgelser, ånder og genfærd. 

Det gør vi i et forsøg på at bevise, at der findes mere mellem himmel og jord, end man sådan lige kan se. Vi har arbejdet inden for dette siden 2008, hvor gruppen startede, så vi brænder virkelig for det, som vi laver. Vi håber, at siden appellerer til andre, som har eller har haft oplevelser med det paranormale, eller som blot ønsker at vide mere om emnet. Det kan i hvert fald give dig en chance for at møde andre ligesindede på vores chat, eller du kan følge med i, hvad vi laver på vores vej efter beviset på eksistensen af paranormal aktivitet.

Efterhånden som vi tager på undersøgelser i hele landet og undersøger steder, så bliver alt vores materiale lagt ud som rapporter. Disse rapporter indeholder generelle fakta om stederne, lydfiler, billeder og videoer, så du selv kan gennemse det, og drage din egen konklusion – vi giver dig chancen for selv at se vores materiale igennem, fordi vi kører efter princippet ”døm selv”.

Vi ønsker altså ikke at påtvinge dig en holdning, men vi ønsker, at du selv skal tage stilling til materialet, og at du selv konkluderer, om det beviser eksistensen af noget paranormalt. Vi er selvfølgelig stadig meget interesseret i at høre jeres mening, og har I forslag til, hvad det kan være vi ser på billederne/videoerne, eller hører på lyden, så skriv det endelig i kommentarerne.

OBS: Ghosthunting.dk fjerner IKKE spøgelser eller ”renser huse”. Det er ikke vores formål, ej heller er vi i stand til det. Men vi har kontakterne hertil!

Men vi vil meget gerne hjælpe med at bevise, at der er aktivitet i jeres hjem og at det altså ikke er jer, som er ”skøre”.

Medlemmer

Ghosthunting.dk består af medlemmer, der, alle som en, har oplevet ting, der ikke kan forklares på nogen logisk måde. Vi drives alle af det samme ønske og håb om, at vi en dag kan finde endegyldige beviser på, at der findes mere mellem himmel og jord end blot hvad vi kan se.

Vi brænder for det vi laver og bruger så meget tid som muligt på at tage rundt i landet og undersøge steder for paranormal aktivitet.

thomas profil mbaggrund

Thomas Andersen

Medlem siden 2008

Thomas er stifter af gruppen Ghosthunting.dk, og til daglig er han netværkstekniker og selvstændig. Hans første paranormale oplevelse var, da han så sin afdøde mor komme kørende mod ham i hendes gamle bil.
Speciale: Videoovervågning
karina profil mbaggrund

Karina Bendiksen

Medlem siden 2011

Karina er Ghosthunting.dk's "næstformand" og udgør sammen med Thomas spidsen af Ghosthunting.dk. Hendes første paranormale oplevelse var, da hun så sin afdøde far komme kørende imod hende i hans gamle bil.
Speciale: Lydanalyse
louise profil mbaggrund

Louise Jensen

Medlem siden 2021

Louise er blandt andet Ghosthunting.dk's tekstforfatter og skriver mange af vores tekster. Hendes første paranormale oplevelse var på hendes fritidsjob. I et omklædningsrum gik en bruser i gang på samme tidspunkt hver nat uden en naturlig forklaring.
Speciale: Videoanalyse
brian profil mbaggrund

Brian Sørensen

Medlem siden 2021

Brian er sammen med Thomas Ghosthunting.dk's opfindere og udviklere. Hans første paranormale oplevelse var, da han var en lille dreng og sad ude i deres køkken. Lige pludselig tændte deres gamle transistorradio helt af sig selv på stikkontakten.
Speciale: Lydanalyse
mads profil mbaggrund

Mads Klitgaard

Medlem siden 2021

Mads er uddannet grafiker, og han laver flere af vores design opgaver. Hans første paranormale oplevelse var, da han en nat vågnede og så en ældre herre, med store sorte briller og 70'er tøjstil, sidde på modsatte side af sengen og forsvinde for øjnene af ham.
Speciale: Videoanalyse

Tidslinje

2008
2010
2012
2014
2019
2022
2023
2024
2n3gtu39
Ghosthunting.dk
Ghosthunting.dk bliver startet af Thomas Andersen
tv2oj
Presseomtale
Første presseomtale, i TV2 Østjylland
spogelsesjaergerne
Spøgelsesjægerne
Start på optagelse af første sæson af Spøgelsesjægerne
spogelsesjaergerne
Spøgelsesjægerne
Optagelse af sæson 2 og 3 af Spøgelsesjægerne
Ghostcamper
Vi lavede vores Ghostcamper til Ghostcam
Ghost Tours
Ghost Tours
Vi startede Ghost Tours for at lave en lærerig oplevelse for interesserede Ghost Huntere
ghost single icon 500x500
Ghostcam.dk
Vi fik ny chat på ghostcam.dk
ghosthunting.dk
Hjemmeside
Ny hjemmeside lanceret