Hvad er ghosthunting?

Ghosthunting er en måde, at kontakte ånder på. Dette gøres med videnskabeligt udstyr og metoder.

Ghosthunting er ikke, som mange tror, ghostbusting. Ghosthuntere kan ikke ”fange” spøgelser, men kontakte dem. Alle kan faktisk kontakte ånder, men det frarådes på det kraftigste! Ghosthuntere ved hvad de laver. De ved godt, hvornår nok er nok. En ånd er ikke ufarlig, tværtimod! Selvom det er en ”normal” ånd, kan de godt forvolde skade. Du kan risikere, at få en psykisk lidelse på grund af det, eller fysisk for den sags skyld.

Men jeg vil heller ikke sidde og fortælle, at man skal være rædselsslagne for dem. De gør skam ikke noget, med mindre man provokerer dem nok. Der har aldrig, efter min viden, sket noget med personer, som har mødt en normal ånd, uden selv at have kontaktet den. Normalt vil de bare gerne anerkendes, og vide at folk ved de er der.

Men ghosthunting kan også være spændende. Når man først har oplevet det, får man en helt ny måde at tænke på. Nu ved man, at der er mere, end folk tror! Det kan endda være med til, at give ny historie. Ghosthunting er selvfølgelig ikke en pålidelig kilde, til historie eller lignende, da det ikke er videnskabeligt bevist. Men lige meget om man tror på det eller ej, når man har en optagelse, af en mand der svarer på spørgsmål, midt ud i ingenting, så bliver man altså glad!

Udstyr:

Der findes meget udstyr en ghosthunter kan bruge. Men hovedsaligt er det følgende:

  • EMF-måler- Et apparat der måler elektromagnetismen i luften. EMF = Electro Magnetic Field. Man kan derved se, om der er energi i luften, som ikke skulle være der.
  • Diktafon – Bruges til at optage hele “huntet”. Man analysere efter huntet disse lyde, og leder efter fænomenet “EVP”. EVP står for Electronic Voice Phenonema.
  • Temperatur-måler – Bruges til at registrere tempereatursvingninger i luften eller prøve, at få en ånd til at hæve/sænke temperaturen.
  • Thermokamera – Et kamera der optager film i Infrarød. Derved kan man se, om der skulle være temperaturforskelle i enkelte områder af luften.
  • Videokamera – Til optagelse af eventuelle fænomener og/eller bevise sine egne bevægelser, stemmer osv.
  • Kamera – Et ganske normalt kamera der bliver brugt til, at tage billeder med. Der skulle ifølge ghosthunters være større mulighed for at få et billede af en ånd.
  • K-II – Det samme som en EMF-måler, bare med lamper som indikatorer i stedet for display. Dette bruges til eventuel kommunikation.

Kommentarer

0 Kommentarer
Inline feedback
Vis alle kommentarer