Skyggefolk er et fænomen som er blevet rapporteret mere ofte i løbet af de sidste 10 år. Men der findes eksempler på dem op gennem historien – og de er set over hele verden.
Ofte er de beskrevet som værende sorte menneskelige skikkelser, der hverken har mund eller øjne – i nogle tilfælde er de dog beskrevet med enten røde eller gule øjne. Det siges at de ikke har en solid form, men at de svinger mellem 2 dimensionale som skygger, til røg eller tåge lignende former.
De bevæger sig meget hurtigt og forsvinder som regel i samme øjeblik man lægger mærke til dem. Tidligere blev de ofte observeret ud af øjenkrogen, men der er et stigende antal rapporter om folk der har set skyggefolk direkte foran dem.
Nogle mener at der findes flere typer af skyggefolk.

Skyggefolk

Nogle er knyttet til et sted, andre tiltrækkes af en person eller endda en ånd.
Nogle ønsker ikke at blive set, andre er ligeglade osv.
Og så er der fire specifikke skikkelser, som er blevet set af mange mennesker.

  • Den første skikkelse er ikke andet end en sort masse, som i nogle tilfælde synes at have fangarme.
     
  • Den anden er en barnelignende skikkelse der sommetider bære en slags hætte.
     
  • Den tredje er en høj tynd mand, med et hoved på størrelse med et græskar.
     
  • Og sidst men ikke mindst ”The Hat Man” en høj kulsort skikkelse af en mand, som bærer en bredskygget hat og en kappe eller trench-coat. ”The Hat Man” er set over hele verden og fremstår ofte så truende at nogle mener at han er en dæmon.

Som regel oplever man en voldsom frygt når man møder skyggevæsener og dyr bliver aggressive eller skræmte. Nogle føler sig truet af disse skyggevæsener og andre igen fortæller at de er blevet forfulgt eller angrebet af disse væsener.

Kommentarer

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest stemte
Inline feedback
Vis alle kommentarer