Vejsidespøgelser

Vejsidespøgelser er et fænomen, som folk oftest oplever når de om natten kommer kørende alene på en øde vejstrækning.
De mest almindelige oplevelser er dem hvor bilisten bemærker en person, som står i vejkanten eller som går langs vejen. I nogle tilfælde ser bilisten tilbage og vedkommende er forsvundet i den blå luft – I andre tilfælde sker der umiddelbart ikke noget efter at man har set personen, men et par kilometer længere nede af vejen passere man pludseligt den samme skikkelse endnu en gang.

En anden type vejsidespøgelser blaffer. De står i vejkanten og når man stopper og tilbyder et lift takker de ja. De fortæller som regel bilisten hvor de skal hen, men siger ellers ikke ret meget. Når man når frem til adressen er de forsvundet i den blå luft.

En tredje type vejsidespøgelser er lidt mere uhyggelige. Ofte er det en ung mand eller kvinde som man møder til en fest eller i en bar. Hen på aftenen beder vedkommende om et lift hjem, men ide man passere en kirkegård forsvinder de – andre ganger giver de en adresse, men når man ankommer til adressen viser det sig at være en kirkegård og vedkommende forsvinder i den blå luft

maxresdefault

En fjerde type af vejsidespøgelser er mere chokerende for bilisten, som oftest støder på spøgelset på en øde landevej. Mens man kommer kørende træder en skikkelse pludselig ud foran bilen og lader sig kører over mens de holder øjenkontakt med bilisten – i andre tilfælde løber en skikkelse pludselig over vejen, men bilen passere blot lige igennem dem. Når man stopper og tjekker er der ingen spor af personen og ingen skader på bilen.

Der er bestemt ikke enighed om hvorfor disse spøgelser hjemsøger øde vejstrækninger eller hvorfor de blaffer til forskellige steder.
Nogle har måske mistet livet på netop den vejstrækning.
Andre var måske på vej til et bestemt sted da de døde og ønsker at nå frem.
Andre igen såsom den fjerde type er måske en advarsel til bilisten om at kører forsvarligt.
Eller måske genskaber de omstændighederne for deres død.

Hvem ved?

Kommentarer

0 Kommentarer
Inline feedback
Vis alle kommentarer